Komentara: 34
Pregleda: 5050

DS: Doslednost i licemerje

23.02.2015. u 15:23h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje Informativne službe GrO Demokratske stranke u Subotici prenosimo u celosti.
DS: Doslednost i licemerje

Na sednici od 30. decembra 2014. godine, Skupština grada Subotica, donela je Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o cenama za isporučenu toplotnu energiju JKP „Subotička toplana“.

Odbornici Demokratske stranke, jedini su argumentovano konkretnim primerima ukazivali na predstojeće drastično uvećanje računa i pogubnost ove Odluke po standard građana, te glasali protiv iste.

Naprasna zabrinutost SDPS za standard građana, a koja je zajedno sa skupštinskom većinom, kojoj pripada, glasala za ovu Odluku, kao i druge odluke kojima su povećane cene drugih energenata, vode, komunalnih usluga, poreza na imovinu, uključujući umanjenje plata i penzija u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavlja primer licemerja.

Doslednost u borbi za socijalnu pravdu i učešće u vlasti koja je građane dovela na rub egzistencije ne idu zajedno.

Demokratska stranka će pokrenuti inicijativu da se na narednoj sednici Skupštine grada stavi van snage Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o cenama za isporučenu toplotnu energiju JKP „Subotička toplana“, pa ukoliko im je egzistencija Subotičana na prvom mestu, pozivamo SDPS i druge političke aktere da se pridruže ovoj inicijativi, uslovljavajući ostanak u vlasti poništavanjem ove Odluke.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 5050

Povezane vesti

Povezane teme

DS Subotica

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.