Komentara: 0
Pregleda: 1042

DSS nudi rešenja

03.05.2012. u 16:49h
Tokom prvomajskih praznika na Paliću, na štandu Demokratske stranke Srbije, koja na predstojećim izborima nastupa u okviru „Liste za Srbiju“ aktivisti ove koalicije delili su propagandni materijal. U dobroj atmosferi, za samo nekoliko sati podeljen je sav predizborni materijal, a oko stotinu aktivista „Liste za Srbiju“ upoznalo je građane sa onim što ova koalicija na izborima nudi.
DSS nudi rešenja

Među domaćinima na štandu bio je i potpredsednik DSS-a dr Nenad Popović, koji je zainteresovanim građanima odgovarao na pitanja vezana za rešenja koja nudi DSS u oblasti privrede. Najviše interesovanja bilo je za ideje kako pomoći obnovu velikih privrednih sistema i kako poboljšati položaj nezaposlenih radnika koji su upravo bili žrtve urušavanja takvih sistema u Subotici.

Predsednik Gradskog odbora DSS-a Bogdan Laban, ukazao je da je dobar odziv građana na štandu „Liste za Srbiju“ samo nastavak dobre atmosfere koja je tokom čitave kampanje vladala u stranci, a kulminirala je završnim činom kampanje i rok koncertom Riblje čorbe koji je „Lista za Srbiju“ poklonila svojim sugrađanima.

Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1042
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.