Komentara: 0
Pregleda: 1175

Dulić: Učiniti sve da Palić bude atraktivna destinacija

02.05.2010. u 11:07h
Izvor: Agencija "Beta"
Dulić: Učiniti sve da Palić bude atraktivna destinacija

Dulić je naveo da je Vlada Srbije prepoznala potencijal Palića i da će učiniti sve da se ta lokacija razvije u atraktivnu turističku destinaciju.

On je kazao da je sadašnje stanje Palića posledica višedecenijskog zagađivanja i da "sanacija podrazumeva ogromna ulaganja".

"Zato sada možemo jedino spasavati ono što se spasavati može", rekao je Dulić."Palić i Subotica žive od stare slave. Subotica više nije bogat i razvijen grad. Sada više nema opravdanja, nema loših unutar koalicijskih odnosa i sada su konkretni ljudi zaduženi da rade konkretan posao", rekao je Dulić obilazeći početak radova na kanalizacionom vodu za Banju Palić.

Direktor preduzeća Park Palić Goran Gabrić naveo je da se intenzivno radi na pripremanju infrastrukture kako bi se u što kraćem roku stvorio prostor za ulaganja u Palić.

"Uz infrastrukturne pred nama je i posao urgentnih mera na samom Jezeru kako se proslogodišnja ekološka katastrofa ne bi ponovila", rekao je Gabrić.

Izvor: Agencija "Beta"
Postavljeno pre 14 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1175
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.