Komentara: 0
Pregleda: 1713

Dva miliona dinara za Kraljevo uplaćeno iz Subotice

18.11.2010. u 18:15h
Izvor: RTV Yueco
Dva miliona dinara za Kraljevo uplaćeno iz Subotice

U Kraljevo otputovala je tročlana komisija iz Subotice za procenu šteta, koju čine diplomirani građevinski inženjeri sa licencama, mr Aniko Tešanović, Andraš Tot i Dragorad Skrobić. Predsednik Skupštine grada, Slavko Parać dao je nalog da subotička komisija ode u Kraljevo i da do 26. novembra pomogne Kraljevčanima u stručnoj proceni šteta na objektima.

Prema evidenciji lokalne samouprave, do danas je iz Subotice građanima Kraljeva upućena pomoć u novcu i robi u vrednosti od oko 2 miliona dinara.U saopštenju koje je uputila kancelarija za medije se navodi da gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić i dalje apeluje na preduzeća, preduzetnike i ustanove da u skladu sa svojim mogućnostima upute donacije u novcu i neophodnoj robi ugroženom stanovništvu Kraljeva i okoline.

Pomoć Kraljevčanima su uputila pojedina javna komunalna preduzeća, privatne firme,sindikati i grad Subotica. Pored novca za sada su poslati suhomesnati proizvodi, crep i 50 komada emajliranih kada za kupatilo.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1713
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.