Komentara: 13
Pregleda: 4547

Dve cisterne iskliznule sa šina, nema curenja

13.07.2023. u 11:51h
Izvor: Subotica.com
Sinoć u 21.15 sati, u železničkoj stanici "Subotica teretna", iz sastava teretnog voza iskliznule su dve cisterne, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. Cisterne nisu oštećene, nisu se prevrnule i iz njih nema nikakvih curenja, a takođe nema nikakve opasnosti po ljude, životnu sredinu i imovinu, ističe se u saopštenju.
Dve cisterne iskliznule sa šina, nema curenja
Foto: Toni Bedalov

Na mestu iskliznuća upućeni su pripadnici MUP-a i vatrogasno-spasilačke jedinice, kao i predstavnici železničke komisije za vanredne događaje.

Do iskliznuća dve cisterne došlo je kada se teretni voz prevoznika Kombinovani prevoz, u čijem sastavu je bilo šesnaest cisterni, prebacivao sa 15. na peti kolosek u železničkoj stanici "Subotica teretna".

Treća cisterna od lokomotive iskliznula je sa jednom osovinom, a četvrta cisterna od lokomotive sa četiri osovine.

Na mesto iskliznuća upućen je Pomoćni voz Infrastrukture železnice Srbije koji iskliznule cisterne treba da vrati na kolosek, kako bi što pre bili stvoreni uslovi za ponovno uspostavljanje saobraćaja u ovom delu stanice "Subotica teretna", dodaje se u saopštenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 dana
Komentara: 13
Pregleda: 4547
Povezane teme

pruga železnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.