Komentara: 0
Pregleda: 2356

Dve predstave Narodnog pozorišta igraće se u humanitarne svrhe

23.05.2014. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
Poštujući odluku Vlade Srbije o trodnevnoj žalosti narodno pozorište je otkazalo predstave koje su trebale da budu odigrane ovih dana, ali već od sutra nastavljaju redovan program izvođenjem predstave Ljudmile Razumovske "Draga Jelena Sergejevna". Iz ove ustanove poručuju da će u narednih nedelju dana odigrati dve predstave čiji će čitav prihod biti uplaćen u humanitarne svrhe, na namenski račun Vlade Srbiej za ugrožene od poplava.
Dve predstave Narodnog pozorišta igraće se u humanitarne svrhe

Srbija još danas kroz trodnevnu žalost odaje poštovanje nastradalima u tragičnim dešavanjima i poplavama koje su zadesile Srbiju ali i susednu BiH i Hrvatsku. U skladu sa prilikama jedna od aktivnosti koje su bile privremeno ubustavljen je zabavno-kulturni sadržaj koji je izlazio iz subotičkog Narodnog pozorišta.

Već od sutra ova ustanova će nastaviti da održava redovan program, ali u znak solidarnosti sa stanovništvom ugroženim od poplava glumci će odigrati dve predstave čiji će celokupan prihod biti preusmeren u humanitarne svrhe, za sugrađane iz poplavljenih područja.

Predstave koje će biti humanitarnog karaktera će biti "Kupido" koja će se odigrati 28. maja, a dva dana kasnije, 30. maja, Subotičani će moći da pogledaju izvođenje predstave "Mister Dolar".

Iz ove ustanove pozivaju sve koji su u mogućnosti da pomognu i materijalno, u robi i namirnicama, koji će takođe, preko Crvenog krsta,  biti prosleđeni na ugrožena područja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2356

Povezana dešavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.