Komentara: 1
Pregleda: 7414

Dve saobraćajke-dva poginula motociklista

26.05.2010. u 03:26h
Izvor: RTV Yueco
<p>U protekla 24 časa na subotičkim putevima poginula su dva vozača motocikla. Juče se oko 18,20 časova na magistralnom putu između graničnog prelaza Horgo&scaron; i Novog Sada dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula.</p>
Dve saobraćajke-dva poginula motociklista

Motociklista Vinko P. (36) iz Subotice naleteo je na putničko vozilo ‘'pasat'' kojim je upravljao Damir G. (28) iz Bora, u trenutku dok je vršio polukružno okretanje na kolovozu. Na licu mesta, od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi preminuo je vozač motocikla, dok su deca koja su se nalazila u automobilu ‘'pasat'' zadobila teške telesne povrede. Protiv Damira G. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. U automobilu je bilo pet osoba, od kojih je dvoje dece povređeno. Devetogodišnji U.D. je juče prebačen u bolnicu u Novi Sad i nalazi se na intezivnoj nezi, dok je njegov brat, jednogodišnji A.U. zadobio lakše telesne povrede i otpušten je iz bolnice.

Jutros se dogodila saobraćajna nesreća oko sedam časova u kojoj je vozač skutera izgubio život. Čuli smo jak udarac i telo je već bilo na putu. Nesreća se desila u deliću sekunde, kažu očevici. Jutros se na raskrsnici ulica, Beogradski put i Aksentija Marodića u Subotici dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba izgubila život. Motociklista Milan T. (53) iz Subotice direktno je udario u autobus kojim je upravljao Gojko K. (32) državljanin BiH. Od zadobijenih povreda Milan T. je preminuo u Opštoj bolnici u Subotici. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 7414
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.