Komentara: 0
Pregleda: 2917

Dve zlatne medalje Čokića u kadetskoj konkurenciji na Trofeju Bečeja u stonom tenisu

31.10.2016. u 13:48h
Izvor: Subotica.com
Na stonoteniskom turniru "Trofej Bečeja 2016" za mlađe kadete, kadete, juniore i seniore Subotičanin Aleksandar Čokić osvojio je dve zlatne medalje u kategoriji mlađih kadeta i kadeta.
Dve zlatne medalje Čokića u kadetskoj konkurenciji na Trofeju Bečeja u stonom tenisu

Bečej je ovog vikenda bio domaćin stonoteniskog turnira na kojem su se u subotu takmičili mlađi kadeti i juniore, a dan kasnije takmičenje su počeli kadeti i seniori iz cele Srbije. Sa dve zlatne medalje Čokić je proglašen za najuspešnijeg takmičara turnira koji se boduje za zvaničnu rang listu Srbije.

Pored Čokića u subotu su nastupali Stojan Kiš Lehel i juniori Bence Bognar, Dominik Mihalovič, Jovan Marković i Luka Andrašić. Prvog dana Čokić osvojio prvu zlatnu medalju u kategorijih mlađih kadeta, Kiš Lehel i Bognar su se plasirali od 5-8. mesta, Mihalovič je završio na deobi od 9-16. mesta, a Marković od 16-32. mesta, dok Andrašić nije prošao svoju kvalifikacionu grupu .

Drugog dana turnira od takmičara Spartaka nastupali su: Aleksandar Čokić, Jovan Marković, Luka Videc, Robert Takarič, Kristijan Halas, Bence Bognar, Aleksandar Stančević i Dominik Mihalovič.

Još jednu zlatnu medalju Čokić si je okačio o vrat, ovaj put u kategoriji kadeta. Od ostalih takmičara STK "Spartak" bležeimo sledeće rezultate:
Marković (plasman od 16-32. mesta), Videc (16-32. mesta), Takarič (5-8. mesta), Halas (9-16. mesta), Bence (16-32. mesta), Stančević  (16-32. mesta) i Mihalovič (16-32. mesta).

Tokom dvodnevnog turnira u Bečeju takmičare Spartaka vodili su treneri Mirko Gavrilović i Branko Brstina.

Za STK "Spartak" takmičenje u Superligi nastavlja se 12. novembra kada Subotičani gostuju ekipi IMT u Beogradu. Kako najavljuju iz subotičkog superligaša, biće ovo vrlo važan meč za opstanak u elitnom rangu. Ekipa "Spartak Stoss" takođe "odmara" još nepune dve nedelje, a u okviru 6. kola Prve lige Srbije dočekuje jedinu neporaženu ekipu lige - Spartak iz Debeljače.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2917
Povezane teme

stoni tenis

aleksandar čokić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.