Komentara: 8
Pregleda: 5530

Džiboni oduševio Subotičane + video

02.12.2010. u 02:47h
Izvor: Blic
<p>Koncert Zlatana Stipi&scaron;iča Džibonija protekao je u znaku emocija i ljubavnih pesama koje je publika pevala u glas bez prestanka.&nbsp;Posle urnebesnog vriska vi&scaron;e od 5.000 obožaoca Zlatana Stipi&scaron;ića Džibonija u subotičkoj Hali sportova muzičar iz Hrvatske na svom prvom solističkom koncertu u Srbiji prvo je otpevao pesmu &bdquo;Uvek ću te voleti".</p>
Džiboni oduševio Subotičane + video

Hvala vam što ste me pozvali. Presrećan sam što ste došli u ovako velikom broju. Pošto sutra imam slobodan dan možemo pevati do jutra! Posle dvadeset godina pozdravljam svoje prijatelje iz grupe „Piloti" - rekao je na početku koncerta Džiboni. Već uzavrelu atmosferu dodatno je podgrejala pesma „Činim pravu stvar" i „Ovo mi je škola", a zatim su počeli da se ređaju stari i novi hitovi jednog od najpopularnijih pevača ovog podneblja.

!Slike sa koncerta možete videti ovde

Zaprosio devojku na koncertu
Kako je koncert bio u znaku emocija i ljubavnih pesama, Dušan Branković iz Beograda izašao je na binu i zaprosio svoju devojku Ljupku Đekić, koja je pristala da se uda za njega. Publika je sa oduševljenjem i ovacijama pozdravila budući bračni par, koji će se venčati u martu.

Giboni koncert u Subotici

Na Džibonijev koncert koji je organizovao Hrvatski kulturni centar „Bunjevačko kolo" iz Subotice, fanovi su došli iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Niša, Leskovca i mnogih drugih srpskih gradova, ali i zemalja u okruženju. Ispred sportske Hale već nekoliko časova pre početka muzičkog spektakla bilo je nemoguće naći slobodno parking mesto.

Džiboni oduševio Subotičane + video

Spektaklu kakav u Subotici do sada nije priredila nijedna muzička zvezda
prisustvovale su sve generacije ljubitelja Stipišićevih pesama. Osim njega Halu sportova na severu Bačke u tako velikom broju uspeo je da napuni jedino Đorđe Balašević.

Opušten i s osmehom, velika muzička zvezda prilazio je posetiocima u prvom redu i rukovao se sa njima. Na tako lepoj atmosferi nastupa i dočeka u Subotici pozavidele bi mu mnoge kolege, a što se po njegovom izrazu lica moglo i primetiti.

Džiboni oduševio Subotičane + video

Ministri u publici
Da smo imali još 5.000 ulaznica sigurno bi ih prodali. Prezadovoljni smo i sve od početka protiče u odličnoj atmosferi bez ijednog incidenta. Na koncert su došli i ministri Oliver Dulić, Mlađan Dinkić, grupa „Piloti", odnosno Kiki Lesandrić, Ogi Radivojević, Mika Kostić i mnoge druge domaće muzičke zvezde - rekao je PR Džibonijevog koncerta u Subotici Toni Bedalov.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5530
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.