Komentara: 2
Pregleda: 2485

Džudista Spartaka peti na prvenstvu Evrope za veterane

09.07.2014. u 15:16h
Izvor: Subotica.com
Od 25. do 28. juna u Pragu je održano prvenstvo Evrope u džudou za veterane koje je okupilo skoro 800 takmičara. Srpski tim se sastojao od sedam boraca među kojima je bio i trener džudo kluba "Spartak" Milan Bogić koji je u kategoriji do 81kg nakon šest borbi zauzeo peto mesto i osvojio lepe bodove za reprezentaciju Srbije koja je osvojila ukupno dve medalje - srebrnu, bronzanu i tri peta mesta.
Džudista Spartaka peti na prvenstvu Evrope za veterane

Poslednji dani juna su u Pragu okupili skoro 800 takmičara na prvenstvu Evrope u džudou za veterane.

Srbija je učestvovala sa sedam takmičara među kojima bio i Milan Bogić, trener džudo kluba "Spartak". U jakoj konkurenciji nakon šest mečeva Milan je zauzeo odlično peto mesto i doneo značajne bodove za Srbiju. Medalja je izmakla za malo, ali u konkurenciji kakva je bila to nimalo ne umanjuje vrednost ovog rezultata.

Ovim takmičenjem završen prvi deo sezone za džudo klub "Spartak". U prvoj polovini godine subotički klub učestvovao je na 22 takmičenja i osvojio ukupno 58 medalja i jedan pehar, imao je predstavnike na svim regionalnim i državnim prvenstvima u svim starosnim selekcijama i svojim ucešćem i rezultatima takmičari su potvrdili svoj kvalitet kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Klub je održao nekoliko sastanaka Upravnog Odbora, redovnu godišnju Skupštinu kluba, polaganje za učeničke i majstorske pojaseve. Nastavak sezone za takmičarske grupe počinje avgustovskim pripremama i borbenim kampom u Mađarskoj, dok se učenicke grupe okupljaju prvog septembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 2485
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.