Komentara: 0
Pregleda: 2912

Džudisti Spartaka doneli 11 medalja iz Kikinde

07.11.2016. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote u Kikindi je održan "Judo Kup Kikinda", džudo turnir međunarodnog karaktera. Spartak je uprkos nastupu nedovoljo tehnički i taktički spremnih boraca osvojio 11 medalja.
Džudisti Spartaka doneli 11 medalja iz Kikinde

Na ovom kvalitetenom turniru okupilo se preko 450 takmičara iz 44 kluba, koji su došli iz čak 10 država. Spartak je sa svojim sekcijama Bajmok i Čantavir učestvovao sa 20 takmičara, a koji su osvojili ukupno 11 medalja - 3 zlatne, srebrna i 7 bronzanih.

Po rečima Milana Bogića, jednog od trenera subotičkih džudista, jedanaest osvojenih medalja je sasvim korektan uspeh uzimajući u obzir da je na turniru nastupilo dosta takmičara koji su još uvek u početnoj fazi rvanja.

Najsjajnija odličja prigrabili su Tibor Olah, Mateja Borojević i Vuk Bošnjak. Medalju srebrnog sjaja osvojio je Veljko Jegdić, dok su do bronze došli Ana Stefković, Tamara Tanasković, Tatalović Nikolina, Jugoslav Kaćanski, Matej Imrić, Aleksandar Skocajić i Julija Kajari.

- "Bez obzira na jaku konkurenciju, ova "teška trojka" (Olah, Borojević i Bošnjak) ne dozvoljava mnogo iznenađenja, pa tako ni ovaj put." - kratko je prokomentarisao Bogić

Ekipu su predvodili treneri Robert Marton, Vladimir Tanasković i Milan Bogić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2912
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.