Komentara: 0
Pregleda: 3272

Džudisti Spartaka iza sebe imaju tri sedmice uspešnih nastupa

07.04.2016. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Iza džudista Spartaka nalaze se tri sedmice nastupa na turnirima u Srbiji i inostranstvu na kojima su pored skupljanja iskustva u mlađim kategorijama osvajane i medalje.
Džudisti Spartaka iza sebe imaju tri sedmice uspešnih nastupa

U periodu od 19. marta do 3. aprila mladi džudisti Spartaka nastupili su na nekoliko turnira na kojima su zabeležili zapažene rezultate. Pored nastupa u Srbiji mladi džudisti su učestvovali an turnirima u Budimpešti i Francuskoj.

U Kikindi je 19. i 20. mara održan dvodnevni kamp u kojem su Spartakovi kadeti Nemanja Nikolić, Veljko Tripunović, Strahinja Nestorović i Milica Nestorović odmerili snage sa svojim vršnjacima. Drugog dana na kampu "Spartakovci" su bili u prilici da obogate svoje tehničko znanje, kao i da se oprobaju u međunarodnoj konkurenciji.

U francuskom gradu St Cyprien 19. marta održan je veliki međunarodni turnir na kojem su učestovali stariji pioniri Dušan Vukas, Mihajlo Milošev, Veljko Jegdić i Vuk Bošnjak koji je osvojio bronzanu medalju.

Džudisti Spartaka iza sebe imaju tri sedmice uspešnih nastupa

Pančevo je 26. marta bilo domaćin pojedinačnog i ekipnog turnira na kojem su Spartakovi takmičari osvojili tri medalje. Srebrnu medlaju osvojila je Teodora Laus, dok su bronzani bili Nemanja Nikolić i Mateja Borojević.

Narednog dana džudisti Spartaka nastupili su na tradicionalnom turniru "Klisa 2016" sa kojeg su se vratili sa tri medalje - Dušan Vukas ZLATO, Jugoslav Kaćanski SREBRO i Veljko Jegdić BRONZA.

Poslednji u nizu uspešnih i nadasve korisnih učešća mlađih kategorija Džudo klub "Spartak" imao je protekle subote na Prvenstvu Vojvodine. na turniru je nastupilo 146 takmičara, a klub sa severa Bačke nastupio je sa sedam boraca, od kojih su čak šestorica izborila plasman na Prvenstvo Srbije koje se 16. aprila igra u Boru.

Džudisti Spartaka iza sebe imaju tri sedmice uspešnih nastupa

Na Prvenstvu Vojvodine Subotičani su osvojili ukupno pet odličja. Medalju zlatnog sjaja osvojio je Mihajlo Milošev, srebrnu su osvojili Dušan Vukas, Jugoslav Kaćanski i Vuk Bošnjak, dok je Stefan Bastić bio bronzan. Pored medalja beleži se i plasman Stefana Bastića koji je turnir završio na sedmom mestu.

Tog 2. aprila održano je i Otvoreno prvenstvo Mađarske za veterane na kojem je trener i takmičar Spartaka Milan Bogić sa Veteran timom Srbije osvojio srebrnu medlaju i time nastavio uspešan niz osvajanja odličja na ovom veteranskom turniru.

Mlađe ekipe na gore navedenim turnirima u Srbiji i inostranstvu vodili su treneri Robert Marton, Dušan Bartaloš, Atila Radvanski i Bilan Bogić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3272
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

milan bogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.