Komentara: 1
Pregleda: 4199

Džudisti Spartaka na memorijalu "Vladan Petrović"

30.04.2013. u 10:39h
Izvor: Rvački klub "Spartak"
Džudisti Spartaka na memorijalu "Vladan Petrović"

Za vikend je u Beogradu održan eminentni memorijal "Vladan Petrović", koji je okupio preko 500 džudista iz gotovo celog regiona. Domaćin je bio Omladinski džudo klub "Beograd", koji se potrudio i svakako uspeo da napravi izuzetno jak turnir, nešto drugačiji od ostalih. Spojene su dve starosne kategorije te su tako mlađi džudisti bili s jedne strane prilično hendikepirani jakom konkurencijom, a sa druge strane to je bila i retka prilika da se oprobaju i sa nekim zvučnijim imenima naše i međunarodne džudo scene.

Spartak je na ovom turniru imao 13 svojih takmičara i pored nekoliko petih mesta osvojene su i dve bronzane medalje. Osvajači su Anita Ozvar i Veljko Tripunović, kome je svakako bilo mesto u finalu, ali je svojom greškom propustio priliku za veći uspeh.

Džudisti Spartaka na memorijalu "Vladan Petrović"

Mlađi takmicari džudo kluba "Spartak" su planski bili deo ovakvog turnira gde nije očekivano mnogo medalja i gde je ipak bilo važnije iskontrolisati formu za predstojeće Prvenstvo Vojvodine i Srbije koje ih očekuje polovinom ovog meseca.

Ekipu su predvodili treneri Atila Radvanski i Milan Bogić.

Izvor: Rvački klub "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4199
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.