Komentara: 1
Pregleda: 4307

Džudisti Spartaka ostvarili plasman na državno prvenstvo za kadete

06.02.2017. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
Protekle subotu u Kaću održano je džudo prvenstvo Vojvodine za kadete na kojem su učestvovala 152 takmičara iz 35 klubova, među kojima je bio i subotički Spartak.
Džudisti Spartaka ostvarili plasman na državno prvenstvo za kadete

Turnir u Kaću ujedno je bio i kvalifikacionog karaktera za prvenstvo Srbije za kadete koje će se održati u Beogradu krajem februara. Spartak je nastupio sa šest svojih takmičara, a po rečima trenera Milana Bogića očekivanja nisu bila velika.

- Pre svega većina takmičara je tek sada ušla u stariju grupu, pa kao najmlađi i nisu jurišali na visok rezultat. Virusi i prehlade učinili su da smo prilično nespremni izašli na prvenstvo, pa otud i skromna očekivanja. - rekao je Bogić

Iako opterećeni raznim zdravstvenim problemima svi džudisti Spartaka su ipak uspeli da izbore nastup na prvenstvu Srbije, što je već dobar rezultat, ali bilo je i medalja.

- Dušan Vukas je proradio kad je trebalo i uz tri borbe osvaja srebrnu medalju. Možemo reći potpuno nespremni Mihajlo Šašić i Strahinja Nestorović nakon četiri borbe obojica ulaze u finale, a iz koje je Nestorović  izašao kao bolji. - rekao je trener Spartaka

Kao peti i sedmi kvalifikovali su se i Mihailo Milošev, Veljko Jegdić i Vuk Bošnjak.

Kao jedan od turnira pred prvenstveni turnir u Beogradu Spartakovci će već predstojećeg vikenda nastupiti na Temerin Kupu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4307
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

milan bogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.