Komentara: 0
Pregleda: 1992

Džudisti Spartaka osvojili 6 medalja na međunarodnom turniru u Klisi

19.03.2014. u 14:07h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
Džudisti Spartaka još takmičili su se za vikend na dva turnira na kojem su ostvarili zapažene rezultate, a osim steknutog iskustva osvojili su i 6 medalja od kojih su 2 srebrne i 4 bronzane.
Džudisti Spartaka osvojili 6 medalja na međunarodnom turniru u Klisi

Za vikend u Nišu održano je seniorsko prvenstvo Srbije u džudou na kojem je učestvovalo 150 džudista iz 48 klubova iz Srbije. DŽudo klub "Spartak" imao je tri predstavnika koji su, iako bez medalje, ispunili svoj zadatak.

Milica Nestorović i Veljko Tripunović su kao kadeti otišli pre svega po iskustvo, a svojim dobrim borbama su svakako pokazali da će se u budućnosti još čuti za njih.

Velimir Anđelić je u superteškoj kategoriji i pored teškog zreba dobrim borbama stigao na korak do medalje, ali je ona ipak izmakla.

Sa Klise šest medalja

Za vikend je takođe održano međunarodni turnir u Klisi, a u dva takmičarska dana nastupilo je preko 500 takmičara iz desetak zemalja Evrope i regiona. Džudo klub "Spartak" je na oba dana imao svoje borce koji su ukupno osvojili 6 medalja.

Prvoga dana medalje su osvojili Vuk Bošnjak (srebro), a potom i Jugoslav Kaćanski i Milošev Mihajlo koji su osvojili bronzu. Narednog dana osvojene su još tri medalje - srebrnu medalju je osvojio Jovan Vučetić do su Milica Nestorović i Strahinja Nestorović osvojili bronzu.

Kako kažu u klubu, na turniru su učešće uzele i međunarodne sudije koje su prikazale nova i mnogo strožija internacionalna pravila i to je takođe uticalo da medalja ne bude i više.

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1992
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.