Komentara: 0
Pregleda: 2540

Džudisti Spartaka osvojili 7 medalja u Turiji

01.03.2016. u 08:56h
Izvor: Subotica.com
Džudisti Spartaka osvojili 7 medalja u Turiji

U Rumi je subotu održano prvenstvo Srbije u džudou za kadete na kojem je među 170 takmičara učešće uzeo i subotički Spartaka sa svoja tri borca. I pored velikog truda medalje su izostale, a najbliži bronzanoj bio je Veljko Tripunović, koji je ipak završio kao peti. Ekipu je predvodio trener Milan Bogić.

Narednog dana održan je turnir u Turiji na kojem je bila mnogo veća konkurencija, ali i pored toga Spartak je ostavrio bolje rezultate nego dan ranije. Turnir u Turiji bio je međunarodnog karaktera, okupio je 573 takmičara iz Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Mađarske i Srbije, dok je Spartak nastupio sa sekcijama Bajmok i Čantavir.

Ovom prilikom džudisti iz Subotice sa svojim sekcijama osvojili su po dva zlata i srebra, kao i tri bronzane medalje. Najsjajnije odličnije osvojili su Tibor Olah i Vuk Bošnjak, srebrni su bili Ana Stefković i Mateja Borojević,  a bronzani Dušan Vukas, Jugoslav Kaćanski i Julija Kajari.

Ekipu Spartakovih pionira predvodili su Dušan Bartaloš, Atila Radvanski, Vladimir Tanasković i Marton Robert.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2540
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.