Komentara: 1
Pregleda: 1683

Džudo: Borojević osvojio bronzu na Evropskom kupu u Češkoj

12.04.2023. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
Mateja Borojević džudista Spartaka okitio se bronzanom medaljom u dresu nacionalnog tima Srbije na Evro Kupu održanom u Češkoj, dok su njegovi mlađi klupski drugari doneli odličja sa 27. Međunarodnog memorijalnog turnira „Vladan Petrović“.
Džudo: Borojević osvojio bronzu na Evropskom kupu u Češkoj

U konkurenciji 920 dzudista članovi našeg nacionalnog tima su bili izuzetno uspešni i vratili se iz Teplica sa četiri medalje od kojih je jedna bronzana stigla i na sever Bačke, a osvojio je Mateja Borojević u kategoriji +90kg. Mateja je u prvoj borbi pobedio Brazilca Luisa Oliveiru, potom je bio bolji od Čeha Buresa, a onda je savladao i Matu Tota, reprezentativca Mađarske, dok ga je na putu ka zlatu zaustavio Kazahstanac Ahmadov. U meču za bronzu Borojević je pobedio Ukrajinca Tulskiha.

Džudo: Borojević osvojio bronzu na Evropskom kupu u ČeškojDžudo: Borojević osvojio bronzu na Evropskom kupu u ČeškojU jakoj konkurenciji mlade nade Spartaka na turniru u „Vladan Petrović“  okitile su se sa pet medalja, od toga jednom zlatnom, jednom srebrnom i tri bronzane.

Zlato je osvojio Luka Milić, srebro je doneo Dragan Rajačić, a bronzom su se okitili Vukan Stokanović, Petar Tomović i Vida Uzelac.

Džudo: Borojević osvojio bronzu na Evropskom kupu u Češkoj

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1683
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

mateja borojević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.