Komentara: 0
Pregleda: 1375

Džudo: Borojević osvojio bronzu na Prvenstvu Srbije, osam medalja iz Beočina za mlađe Spartance

18.10.2023. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
U Beogradu je tokom vikenda održano Državno prvenstvo za mlađe seniore u džudou. Mateja Borojević iz Spartaka okitio se bronzanom medaljom.
Džudo: Borojević osvojio bronzu na  Prvenstvu Srbije, osam medalja iz Beočina za mlađe Spartance

Spartak je nastupao sa četvoricom takmičara, a jedini Borojević je osvojio odličje. U kategoriji plus 100kg uzeo je medalju. Ilija Stokanović do 60kg, Silard Uri do 66kg i Mihailo Milošev do 81kg su ostali bez medalja.

Dok su se oni nadmetali na Prvenstvu Srbije njihovi klupski drugari su „žnjeli“ medalje na 13. Međunarodnom turniru „Trofej Bečeja 2023“ održanom u gradu pored Tise gde se nadmetalo 538 džudistaiz 50 klubova iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Bugarske.

Džudo: Borojević osvojio bronzu na  Prvenstvu Srbije, osam medalja iz Beočina za mlađe SpartanceSpartakovi takmičari okitili su se sa osam medalja. Luka Milić u kategoriji do 30kg okitio se zlatom, srebrne medalje osvojili su Anđela Radaković do 44kg (sekcija Bajmok) i Dragan Rajačić do 50kg. Bronze su osvojili Vuk Rovčanin do 25kg, Nikola Rašović do 34kg, Maksim Muhadinović do 46kg, Čenge Kemiveš do 36kg i Jovana Bogić do 40kg. U ekipnom plasmanu Subotičani su zauzeli 11 mesto.

Ekipu predvodili treneri: Milan Bogić i Vladimir Tanasković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1375
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.