Komentara: 0
Pregleda: 771

Džudo: Borojević osvojio bronzu, šest medalja iz Bečeja mlađih Spartanaca

16.11.2023. u 08:02h
Izvor: Subotica.com
Džudo: Borojević osvojio bronzu, šest medalja iz Bečeja mlađih Spartanaca

Mateja Borojević, džudista Spartaka u kategoriji plus 90kg, osvojio je bronzanu medalju na Evro kupu za kadete održanom u Mađarskoj. Posle odličnog strata Borojević je zaustavljen u polufinalu od Gruzijca Kobaladzea.

U borbi za bronzano odličje Borojević je pobedio predstavnika Austije, Gazarjana. Bilo je ovo poslednje takmičenje u konkurenciji za kadete za Mateju koji je godinu okončao na petom mestu svetske rang liste.

Džudo: Borojević osvojio bronzu, šest medalja iz Bečeja mlađih SpartanacaDok se Borojević nadmetao u nacionalnom dresu, njegovi mlađi klupski drugari borili su se za odličja u Bečeju i okitili se sa šest medalja. Na 25. Međunarodnom, a ujedno i 15. Memorijalnom džudo turniru "Željko Nikolić" gde se nadmetalo 460 takmičara iz 51 kluba iz osam zemalja, Subotičani su osvojili šest medalja, od toga tri srebrne i tri bronzane.

Džudo: Borojević osvojio bronzu, šest medalja iz Bečeja mlađih SpartanacaSrebro su osvojili: Jelena Trifunović do 25kg, Aliz Tot do 28kg (sekcija Bajmok) i Maksim Muhadinović do 50kg. Bronzom su se okitili: Nikola Rašović do 34kg, Jovana Bogić do 40kg i Dragan Rajačić do 50kg.

Peta mesta su zauzeli: Tara Bojanić, Mihajlo Stokanović, Relja Žagar, Marko Lovaš i Miljan Kutuzov. Sedmi su bili Oliver Tot i Jovan Perišić.

U ukupnom plasmanu Spartak je zauzeo 10 mesto. Ekipu su predvodili treneri: Vladimir Tanasković, Sebastian Popić i Dejan Vujinović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 14 časova
Komentara: 0
Pregleda: 771
Povezane teme

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.