Komentara: 0
Pregleda: 519

Džudo: Borojević treći na Državnom, 10 medalja za Spartak iz Beočina

15.10.2024. u 08:48h
Izvor: Subotica.com
Protekli vikend bio je veoma uspešan za Džudo klub Spartaka. Na Prvenstvu Srbije za mlađe kadete održanom u Beogradu Veljko Borojević je osvojio bronzanu medalju, dok su njegovi mlađi drugari iz kluba doneli 10 odličja iz Beočina.
Džudo: Borojević treći na Državnom, 10 medalja za Spartak iz Beočina

Borojeviću je u kategoriji do 81 kg za malo izmaklo i sjajnije odličje, ali osvojeno treće mesto u jakoj konkurenciji je itekako veliki uspeh. Pored Veljka na Državnom prvenstvu su se iz redova Spartaka nadmetali Novak Mamužić i David Korać u kategoriji do 60kg, ali su ovog puta ostali bez medalja.

Takmičare je vodio trener Milan Bogić.

Na 14. Međunarodnom turniru u Beočinu „Trofej Beočina 2024“ gde se nadmetalo 58 klubova sa 434 takmičara iz Srbije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Ukrajine, Republike Srpske, Rumunije, Makedonije, Češke i Mađarske, Spartakovi borci osvojili su 10 medalja i u ekipnom plasmanu zauzeli šesto mesto.

Džudo: Borojević treći na Državnom, 10 medalja za Spartak iz BeočinaZlatne medalje su osvojili: Aliz Toh do 28kg (sekcija Bajmok) i Luka Milić do 34kg. Srebrom su se okitili: Hana Bjanka Feješ do 38kg, Emina Mezei do 63kg i Miljan Kutuzov preko 73kg.

Bronze su osvojili: Tamara Kokanović do 43kg (sekcija Bajmok), Polina Lutchyin do 31kg, Mihajlo Bogić do 46kg, Novak Mamužić do 60kg i Marko Lovaš preko 73kg.

Ekipu predvodili treneri Milan Bogić i Vladimir Tanasković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 dan i 1 čas
Komentara: 0
Pregleda: 519
Povezane teme

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.