Komentara: 2
Pregleda: 1360

Džudo: Dve medalje za Spartak na Prvenstvu Vojvodine

07.02.2022. u 12:34h
Izvor: Subotica.com
U Stepanovicevu je tokom vikenda održano Prvenstvo Vojvodine u džudou za kadete i kadetkinje, koje je ujedno bilo i kvalifikaciono za Prvenstvo Srbije. Spartakakovi takmičari vratili su se sa zlatnom i srebrnom medaljom
Džudo: Dve medalje za Spartak na Prvenstvu Vojvodine

Na Pokrajinskom prvenstvu učestvovala su  32 kluba i oko 150 takmičara - 108 u muškoj i 47 u ženskoj konkurenciji. Spartak je pod vođstvom trenera Vladimira Tanaskovića i Milana Bogića nastupao sa sedam džudista, a najuspešniji su bili Mateja Borojević i Julija Kajari.

Džudo: Dve medalje za Spartak na Prvenstvu VojvodineMateja Borojević je u plus kategoriji osvojio zlato, dok se Julija Kajari u kategoriji do 70kg okitila srebrnom medaljom. Nikolina Tatalović iz sekcije Bajmok, do 57kg i Ilija Stokanović do 50kg su zauzeli peto mesto.

Ostvarenim učinkom na Prvenstvu Vojvodine Subotičani su obezbedili plasman na Prvenstvo Srbije koje se održava predstojećeg vikenda u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1360
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.