Komentara: 0
Pregleda: 1053

Džudo: Osam medalja za Spartak sa tri takmičenja

28.09.2022. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda džudisti Spartaka su se nadmetali na tri fronta. Pored Prvenstva Vojvodine u Stepanovićevu održana su još dva turnira u Novom Sadu i Beogradu.
Džudo: Osam medalja za Spartak sa tri takmičenja

U Stepanovićevu na Prvenstvu Vojvodine džudisti Spartaka osvojili su dve medalje. U jakoj konkurenciji gde se nadmetalo 38 klubova sa preko 160 takmičara Subotičani su prikazali odlične borbe i doneli srebro i bronzu pod vođstvom trenera Roberta Martona, Milana Bogića i Vladimira Tanaskovića.  

Emina Mezei iz sekcije Bajmok u kategoriji do 56kg osvojila je srebrnu medalju, a Marko Lovaš u kategoriji preko 66kg se okitio bronzom. Ostvarenim rezultatima na ovom takmičenju takmičari Spartaka su obezbedili plasman na Državno prvenstvo koje je na programu sledećeg vikenda u Beogradu

Džudo: Osam medalja za Spartak sa tri takmičenjaNa „Dražinom memorijalu“ u Novom sadu nadmetali su se seniori. Spartakovi takmičari pod vođstvom trenera Nemanje Nikolića osvojili su dve medalje. Predrag Savičić u kategoriji do 73kg i Mateja Borojević u plus kategoriji okitili su se bronzom. Mihailo Milošev do 81kg zauzeo je sedmo mesto, a Luka Buljovčić peto.

Džudo: Osam medalja za Spartak sa tri takmičenjaNa šestom Memorijalnom turniru „Radomir Kovačević Džigi“ za poletarce i pionire Spartakove nade osvojile su četiri medalje. Jovana Bogić do 38 kg okitila se zlatom, Filip Ivanović do 55kg osvojio je srebro, Mihajlo Stokanović do 28kg i Nikola Rašović do 31kg su uzeli bronze.Luka Milić u kategoriji do 28kg zauzeo je peto mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1053
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.