Komentara: 1
Pregleda: 2052

Džudo: Spartak osvojio 11 medalja na dva takmičenja

11.04.2022. u 13:12h
Izvor: Subotica.com
U Stepanovićevu je održano Prvenstvo Vojvodine za juniore u džudou, dok je u Beogradu održan Kup za mlađe kategorije. Spartakovi takmičari bili su uspešni na oba borilišta i doneli 11 medalja.
Džudo: Spartak osvojio 11 medalja na dva takmičenja

Spartak je pod vođstvom trenera Vladimira Tanaskovića i Milana Bogića u konkurenciji 30 klubova u ekipnom plasmanu na Prvenstvu Vojvodine zauzeo 7. mesto uz osvojene četiri medalje od toga tri srebrne i jednu bronzanu.

Odličja su osvojili: Tamara Tanasković u kategoriji 52kg, Mateja Borojević u kategoriji do 100kg i Aleksandar Savić u kategoriji +100kg okitili su se srebrom. Predrag Savić je u kategoriji 73kg osvojio bronzanu medalju. U ekipnom plasmanu Spartak je zauzeo sedmo mesto.

Džudo: Spartak osvojio 11 medalja na dva takmičenjaDžudo: Spartak osvojio 11 medalja na dva takmičenjaNa Kupu održanom u Beogradu, u konkurenciji 31 ekipe, Subotičani su osvojili šest medalja. Relja Žagar okitio se zlatom, Nikola Rašović i Mihajlo Stokanović doneli su srebro, a Jovana Bogić, Luka Milić i Marko Lovaš bronzane medalje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2052
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.