Komentara: 1
Pregleda: 1278

Džudo: Spartak osvojio osam medalja na dva turnira

01.11.2022. u 13:18h
Izvor: Subotica.com
Spartakovi džudisti tokom vikenda nastupali su na više takmičenja. Mateja Borojević je u dresu reprezentacije Srbije osvojio bronzanu medalju na Evro Kupu u Slovenije, dok su njegovi klupski drugari učestvovali na turnirima u Novom Sadu i Osijeku odakle su doneli osam medalja.
Džudo: Spartak osvojio osam medalja na dva turnira

Mateja Borojević je u kadetskoj konkurenciji kao član reprezentacije Srbije osvojio bronzanu medalju u kategoriji plus 90kg u Kopru, gde je nastupao uz pratnju trenera Milana Bogića.

Džudo: Spartak osvojio osam medalja na dva turniraNa Memorijalu „Džudo velikana“ u Novom Sadu koji je održan po treći put Subotičani su osvojili tri bronze, dok su sa međunarodnog memorijalnog turnira „Josipa Potenka“ iz Osijeka doneli dva zlata, srebro i dve bronze.

U Novom Sadu se nadmetalo oko 460 takmičara iz 47 klubova iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpeke, Mađarske, Hrvatske i makedonije. Spartakovi takmičari predvođeni trenerima Nemanjom Nikolićem i Vladimirom Tanaskovićem osvojili su tri boronzana odličja. Emina Mezei u kategoriji do 56kg iz sekcije Bajomo, David Kovač u kategoriji do 46kg i Marko Lovaš u kategoriji preko 66kg.

Džudo: Spartak osvojio osam medalja na dva turniraIz Osijeka sa Memorijala, Luka Milić i Nikola Rašović doneli su zlato, Jovana Bogić okitila se srebrom, dok su Novak Mamužić i Mihajlo Stokanović osvojili bronze.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1278
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

mateja borojević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.