Komentara: 1
Pregleda: 1645

Džudo: Spartak osvojio tri medalje na startu sezone

18.09.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Nova takmičarska sezona počela je i za dzudiste Spartaka Subotičani su odmah na startu „požnjeli“ tri medalje na međunarodnom turniru „Trofej Tamiša 2022“ u Beogradu gde se nadmetalo preko 700 takmičara.
Džudo: Spartak osvojio tri medalje na startu sezone

U konkurenciji 70 klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovoine, rvatske, Nemačke, Rumunije, Mađarske, Bugarske, Grčke, Crne Gore, Severne Makedonije našao se i Spartak sa svojih pet takmičara.

Relja Žagar se okitio srebrnom medaljom, dok su Jovana Bogić i Luka Milić osvojili bronze. Vukan Stokanović i Marko Lovaš takmičenje su okončali na petom mestu.

Ekipu su predvosili trener Sebastijan Popić uz asistenciju Mateje Borojevića.

Džudo: Spartak osvojio tri medalje na startu sezoneDok su se učenici trenera Milana Bogića nadmetal za medalje u Beogradu on je učestvovao na Prvenstvu sveta za veteraneu Poljskoj. U konkurenciji 900 takmičara Bogić je nastupao u klasi M5-90kg i okončao šampionat na petoj poziciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1645
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

milan bogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.