Komentara: 1
Pregleda: 1793

Džudo: Uspešni nastupi mladih Subotičana na Trofeju Voždovca, osvojeno 11 medalja

13.12.2021. u 13:17h
Izvor: Subotica.com
U subotu, u Beogradu, održan je "Trofej Voždovca" u džudo na kojem su nastupili mladi takmičari iz Subotice, članovi klubova "Spartak" i "Mija&Zorka", koji su osvojili ukupno 11 medalja.
Džudo: Uspešni nastupi mladih Subotičana na Trofeju Voždovca, osvojeno 11 medalja

Na međunarodnom turniru u Beogradu za starije poletarce, mlađe kadete i mlađe devojčice i dečake nastupilo je nešto više od 500 takmičara iz preko 50 klubova iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Grčke i najbrojniji kontigent iz Srbije. Džudisti Spartaka su ovom prilikom osvojili četiri medalje, dok su njihovi sugrađani iz kluba "Mija&Zorka" dodali još sedam.

Iz redova Spartaka srebrne medalje osvojili su Relja Žagar i Mateja Borojević, dok su Luka Milić i Veljko Borojević prigrlili bronze. Ekipu je predvodio Milan Bogić.

Džudo: Uspešni nastupi mladih Subotičana na Trofeju Voždovca, osvojeno 11 medaljaDžudo: Uspešni nastupi mladih Subotičana na Trofeju Voždovca, osvojeno 11 medalja

Nastupajući za klub "Mija&Zorka", pod stručnim vođstvom Slavka Bašića i Đorđa Miloševića, Aleksandar Štajnfeld osvojio je zlatnu medalju, srebrni su bili Nemanja Ničić i Silvester Tot, bronzani bili Vanja Pisarić, Antea Nemet i Matej Nemet, dok je Maša Pajić takmičenje završila na 5. mestu.

Džudo: Uspešni nastupi mladih Subotičana na Trofeju Voždovca, osvojeno 11 medalja

Što se tiče Spartaka, predstojećeg vikenda u Hali sportova održaće se kamp-turnir za početnike uz prisustvo sekcija "Bajmok" i "Čantavir" i gostujuće ekipe "Mladost" iz Bečeja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1793
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

džudo klub mija zorka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.