Komentara: 0
Pregleda: 1178

Ekipa "SOFA" pobednik turnira "EF Open 2017"

31.05.2017. u 15:54h
Izvor: Subotica.com
Ekipa "SOFA" pobednik turnira "EF Open 2017"

Juče je završen turnir "EF OPEN 2017", u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Subotici, uz podršku SOFA Subotica. Studenti Ekonomskog fakulteta su imali priliku da se takmiče u brojnim disciplinama kao što su trčanje, košarka, stoni tenis, fudbal i šah. Pored uobičajenih sportova organizovano je i obaranje ruku, fitnes izazov, takmičenje i brzom ispijanju piva i slične discipline zabavnog karaktera.

Na ovogodišnjem turniru koji je trajao nedelju dana od 23. do 30. maja, učestvovalo je ukupno 160 učesnika, većinom članova SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) i to 8 ekipa - fudbal, 12 ekipa – košarka, 20 učesnika mini maratona, 12 učesnika – stoni tenis, 6 šahista i 5 učesnika fitnes izazova. U ekipnim takmičenjima ekipa „SOFA“ je osvojila 4. mesto u košarci i 1. mesto u fudbalu.

Ekipa "SOFA" pobednik turnira "EF Open 2017"

Prema rečima Koordinatora SOFA Subotica, Siniše Radanovića, SOFA i organizatori su veoma zadovoljni sa realizacijom turnira čije posećenost i veliki broj učesnika pokazuju da Subotica neguje sportski duh.

- Nama u SOFA Subotica je važno da se ukaže na značaj bavljenja fizičkom aktivnošću među mladima i studentima te ćemo i ubuduće podržavati studentske organizacije u promociji sporta i zdravog načina života. Ovim putem pozivam i druge organizacije da nam se priključe, da nam se obrate sa predlozima i da nas slobodno kontaktiraju za pomoć i podršku u organizaciji svojih manifestacija - rekao je Radanović. - "EF OPEN 2018" nas očekuje u sledećoj školskoj godini, a do tada imamo priliku da posetimo mnogobrojne besplatne termine za treniranje koje je obezbedila SOFA Subotica uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Grada Subotice i Sportskog saveza Grada Subotice.

Više detalja o turniru EF OPEN 2017 - facebook.com/efopen2017
Više detalja o aktivnostima SOFA Subotica – sofa.rs / facebook.com/sofasport

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1178
Povezane teme

sofa

studentske i omladinske fizičke aktivnosti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.