Komentara: 1
Pregleda: 1573

Ekipa Sportskog saveza Subotice pobednik gradskog takmičenja igara bez granica

18.07.2022. u 17:46h
Izvor: Subotica.com  / Sportski savez Subotice
Na bazenu u Dudovoj šumi u petak, 15. jula, održana je sportska manifestacija "Vojvodina summer by Invictus” na kojoj je slavila ekipa Sportskog saveza Subotice, kvalifikovavši se tako na završni turnir u Novom Sadu, na kojem će se krajem avgusta nadmetati sa ekipama iz još 9 gradova.
Ekipa Sportskog saveza Subotice pobednik gradskog takmičenja igara bez granica

Takmičenje “Vojvodina Summer by Invictus” (nekadašnje "Igre bez granica") je zamišljeno kao sportska manifestacija takmičarsko–zabavnog karaktera koja za cilj ima da se učesnici dobro zabave, savladavajući razne prepreke i logičke zadatke.

Na takmičenju u Subotici učestvovalo je pet ekipa koje su se takmičile u čak 11 disciplina. Pobedila je ekipa "Sportskog saveza Subotice" u sastavu Nora Bognar, Viven Kozla, Klara Kiš, Danilo Čabrilo, Milan Ivošević, Bojan Rašković, Luka Ivković, Miloš Milošević (trener Srđan Dakić), drugo mesto pripalo je ekipi "Gnjurci" a treće ekipi "Deveta legija".

Ekipa Sportskog saveza Subotice pobednik gradskog takmičenja igara bez granica

Ekipa Sportskog saveza Subotice pobednik gradskog takmičenja igara bez granica

Ekipa Sportskog saveza Subotice ima iskustva u ovakvim takmičenjima pošto je u sličnim igrama koje su organizovane na teritoriji cele Srbije (City games), 2019. godine na finalnom takmičenju u Čačku osvojila 1. mesto i trebala je zajedno sa ekipom Kragujevca da predstavlja Srbiju na međunarodnom takmičenju u Sloveniji, zajedno sa još 16 ekipa iz Evrope. Nažalost, zbog pandemije to finalno takmičenje nije održano.

Igre u Subotici organziovao je Trening centar "Invictus" uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Subotice. Takmičenje će se održati ukupno u deset gradova Srbije, pobednici će predstavljati svoj grad na finalnom takmičenju koje će se održati 27. avgusta na SPENS-u u Novom Sadu.

Ekipa Sportskog saveza Subotice pobednik gradskog takmičenja igara bez granicaEkipa Sportskog saveza Subotice pobednik gradskog takmičenja igara bez granica

* Fotografije: Nikola Stantić

Izvor: Subotica.com / Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 2 godine i 4 časova
Komentara: 1
Pregleda: 1573
Povezane teme

igre bez granica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.