Komentara: 0
Pregleda: 2129

Etnofest po 21. put u našem gradu

18.06.2024. u 08:45h
Izvor: Subotica.com
U petak, 21. juna po 21. put u pozorištu "Deže Kostolanji" biće održan Etnofest. Na ovaj način biće obeležen Dan muzike sveta. Ulaz je besplatan, a preporučeni dobrovoljni prilog za koncertno veče je 500 dinara.
Etnofest po 21. put u našem gradu

Tradicionalni festival koji već više od 20 godina okuplja ljubitelje muzike iz različitih krajeva sveta, ove godine trajaće jedan dan.

 - Festival muzike sveta, koji ipak ne odustaje. Već 21 godinu subotičkoj publici donosi najkvalitetniju muziku iz mnogih krajeva sveta. Pa i odabrane umetnike sa našeg podneblja. Dakle u muzičkom smislu, najbogatiji događaj koji Subotica ima. U kontinuitetu i nepokolebljivo insistiramo na muzičkom profesionalizmu. Potrudili smo se da program bude zaokružen i relevantan za trenutak u kojem živimo, da u Suboticu dovedemo vrsne umetnike, da muzički putujemo od Bliskog Istoka do Srednje Evrope, a da u centralnom delu programa ipak imamo fokus na tradicionalnu i ritualnu muziku naših krajeva - ističu organizatori. 

U okviru festivala, od 19.30 nastupiće Marwan Abado (Austrija, Palestina), od 20.30 Svetlana Spajić - Bokan Stanković (Srbija), 22.00 Too much of such (Srbija, Izrael).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2129
Povezane teme

etnofest

festival etnofest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.