Komentara: 1
Pregleda: 3694

Falsifikovane karte za koncert Parnog Valjka, upozoravaju organizatori

10.08.2011. u 15:26h
Izvor: RTV Yueco
Falsifikovane karte za koncert Parnog Valjka, upozoravaju organizatori

Pojavile su se falsifikovane karte za koncert Parnog Valjka. Sugradjani su obavestili organizatora da postoje mesta na kojima se karta za koncert može kupiti po ceni od 700 dinara.

Organizatori ističu da ne postoji mesto u Subotici, kao ni van nje, gde se prodaju karte po toj ceni. Cena ulaznice iznosi 1000 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i van Srbije samo po ovoj ceni. Svaka ulaznica Eventima ima pet sigurnosnih zaštita protiv kopiranja: hologram, vodeni žig, serijski broj, nevidljivo mastilo i barkod. 

Na samom koncertu ulaznice ce biti proveravane od strane Eventima i Gigstix-a, te će se moći ući samo sa originalnom kartom. Karte se jos uvek, mogu kupiti, u centru grada, kafeu Sax, a prodavaće se i pred sam koncert.

Večeras u 20 časova na Yu Eco televiziji pogledajte specijalnu emisiju posvećenu koncertu Parnog Valjka, u okviru koje će najbržim gledaocima biti podeljene karte za koncert, a u studiju se očekuje prisustvo i frontmena ove grupe Akija Rahimovskog.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3694
Povezane teme

parni valjak

koncert parnog valjka

parni valjak subotica

aki rahimovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.