Komentara: 0
Pregleda: 1809

Festival elektronske muzike na Paliću

30.06.2010. u 16:37h
Izvor: Glas javnosti
<p>Festival elektronske muzike "Samertrip" (Summer3p) biće održan od 22. do 25. jula na Paliću kod Subotice, saop&scaron;tio je promoter "Digimedija".</p>
Festival elektronske muzike na Paliću

Kako se navodi, festival elektronske muzike na otvorenom "u autentičnom, prirodnom ambijentu na samoj obali Palićkog jezera", biće i mesto "okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, tribina i kampanja".

Prve večeri festivala 22. jula, nastupiće ruski didžej Dimitrij Puškarev, poznatiji kao Izhevski, Norvežanin Jarle Braten (Braathen), kao i njihove kolege Fantom (Phantom) i Mistik (Mystique).

Drugog dana "Samertripa" pojaviće se didžejevi Britanac Soul of Man, kao i Pips i DŽejms Alardajs (James Allardyce), trećeg Egostereo, Askalun (Ascaloon) i Hrono (Ćrono), a završnog 25. jula Marko Milosavljević, Zero i "Kibz b2b Dfndr".

Ovogodišnji "Samertrip" biće održan u znaku dve kampanje "Stop nasilju!" i "Očistimo jezero Palić", a komplet ulaznica za sve dane je 900 dinara, dok pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara.

Web prezentacija Summer3p se nalazi na adresi: summer3p.subotica.com

Izvor: Glas javnosti
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1809
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.