Komentara: 0
Pregleda: 1496

Festival Ljubavi i vina

16.02.2009. u 14:11h
Izvor: RTV Yueco
<p>Osmi festival Ljubavi i vina ove godine je okupio neka od najpoznatijih estradnih imena. Nastupili su, između ostalih, Đorđe Marijanović, Đorđe David i Aki Rahimovski. Pokrovitelj ovogodi&scaron;njeg festivala bila je lokalna samouprava, jer je Subotica već prepoznata kao grad festivala.</p>
Festival Ljubavi i vina

Velika većnica Gradske kuće bila je mala da primi sve one ljude koji su želeli da slave ljubav i vino.

Festival ljubavi i vina uvek se obeležava 14.februara, na dane Svetog Trifuna i Svetog Valentina. Festival je od velikog značaja za naš grad i kako kaže gradonačelnik u buduće će se morati pronaći veći prostor za održavanje koncerta. Mnogi gosti koji su došli iz Beograda, Slovenije, Novog Sada, Vršca dodatno su pojačali emocije, a oni koji nisu bili zaljubljeni, te večeri su sigurno osetili plam ljubavi. Tome su svojim pesmama doprineli Đorđe Marijanović, Aki Rahimovski, Đorđe David, kao i novinar RTS-a Ivan Plavšić,. Posetioci su imali priliku da probaju kvalitetna vina poznatih vinara iz Iriga i Vršca.

Vitezovi vina "Arena Zabatkiensis" takođe su imali svoj nastup, a predstavili su se i Iva i Vuk Vučinić koji trenutno pevaju u Zvezdama Granda.

Nije izostala ni prošnja. Gitarista u bendu Đorđa Davida Tomi zaprosio je svoju devojku Draganu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1496
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.