Komentara: 13
Pregleda: 9551

Festival mlade rakije po 15. put u Ljutovu

24.10.2023. u 08:47h
Izvor: Subotica.com
Za sve ljubitelje i vrsne poznavaoce ovog tradicionalnog pića, za 11. novembar u 10 časova zakazan je skup u Ljutovu, na imanju gosp. Kopilovića (Čikerijska 28). Svi posetioci imaće priliku da degustiraju različite vrsta rakija, dok će stručni žiri odabrati najbolje među njima, po kategorijama.
Festival mlade rakije po 15. put u Ljutovu

Kao i svake godine, očekuje se velika posećenost, a ono što je izvesno je da će posetioci imati priliku da probaju preko 400 rakija od 45 izlagača.

 - Rakije će biti ocenjene od strane stručnog žirija, vrsnih poznavalaca ovog pića - Ninoslav Nikićevi, Vele Tešević i Ljuba Stanković. Dodela diploma i proglašenje pobednika planirano je za 13.30 časova. Cena ulaznice za posetioce je 600 dinara, a ona obuhvata staklenu časicu za degustaciju rakije, mogućnost degustacije svih izloženih uzoraka, i jabuke. Dodatni sadržaji kao što su sveži čvarci i kiseli kupus, točeno pivo, roštilj, sokovi i vode se dodatno naplaćuju - ističu organizatori iz Udruženja ljubitelja rakije "Peščara".

Prijave za Festival za izlagače i takmičare traju do sutra, a više informacija svi zainteresovani mogu dobiti putem mejla suboticka.pescara@gmail.com, putem sms poruke na broj 063/518-004, ili onlajn prijavom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 3 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 9551
Povezane teme

festival mlade rakije ljutovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.