Komentara: 0
Pregleda: 1871
Foto

Festival muzike i pokreta "Palićke notice" u petak na Letnjoj pozornici

12.06.2024. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
Muzički festival "Palićke notice", po četvrti put, biće održan u petak (14. juna), na Letnjoj pozornici. Program počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan.
Festival muzike i pokreta "Palićke notice" u petak na Letnjoj pozornici

Kao i svaki prethodni put, Festival muzike i pokreta "Palićke notice" okupiće mališane iz masovnih i specijalnih škola iz cele zemlje, ali i regiona.

Očekujemo više od 170 učesnika, odnosno u takmičarskom delu programa će nastupiti osam ekipa, a imaćemo i tri revijalne tačke. Tema ovogodišnjeg festivala su pesme Evrovizije i očekujemo u petak mnogo kreativnih muzičko-scenskih nastupa - najavljuje Vesna Rašeta, jedna od organizatorki "Palićkih notica" - Cilj Festivala muzike i pokreta je prevazilaženje razlika među decom i među ljudima uopšte, da se brišu predrasude i verujem da smo sa ovim festivalom na dobrom putu.

Festival muzike i pokreta "Palićke notice" u petak na Letnjoj pozorniciPočasni član ovog inkluzivnog festivala ove godine će biti poznati kompozitor Joca Adamov.

On će svojim veštim okom i istančanim sluhom oceniti koja pesma je najbolje izvedena i upravo pobednička pesma će otvoriti naredne "Palićke notice". Ove godine festival će otvoriti deca iz Banjaluke koja će izvesti pesmu "Iznad duge" iz Čarobnjaka iz Oza koja je pobedila prošle godine kada je tema bila filmska muzika - ističe Dragana Vučković, organizatorka - Poruka koju šaljemo kroz ovaj festival je da sve možemo zajedno, da smo zajedno jači i da za nas ne postoje granicce. Zato pozivamo sve subotičke mališane da dođu u petak i da uživaju sa nama. Takođe, poziv upućujemo i svim ljudima koji žele da osete tu atmosferu i radost.

Festival muzike i pokreta "Palićke notice" u petak na Letnjoj pozornici

Izvor: Subotica.com
Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“ Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“ Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“ Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“ Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“ Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“ Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“ Najava dečjeg festivala muzike i pokreta „Palićke notice“
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1871
Povezane teme

letnja pozornica

palićke notice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.