Komentara: 0
Pregleda: 2359

Festival odbojke za mlade - 23. Streetvolleyball turnir u subotu na Gradskom trgu

19.05.2023. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Festival odbojke za mlade - 23. Streetvolleyball turnir u subotu na Gradskom trgu

Sutra (subota), u centru grada, biće održan 23. Streetvolleyball turnir, koji će okupiti oko 200 odbojkaških ekipa iz 16 klubova raspoređenih u osam kategorija.

Turnir počinje u 9 časova, a igraće se tako da svaka mreža donosi pobednika da se ne bi odužilo. Pehar biće uručen klubu sa najviše pobedničkih ekipa. Vreme prolazi, ali ovaj turnir traje, klubovi su se pronašli u ovom turniru, obožavaju da dođu u Suboticu – objašnjava  organizator Dragan Savić - Takmičari su rođeni između 2008. - 2015. godine tako da će mnogima ovo biti prvi turnir na kom učestvuju. Moram da podsetim da su  mnogi profesionalni odbojkaši iz Subotice kao deca učestvovali na ovom tradicionalnom turniru - nadovezuje se Stefan Obrenović, vrhovni sudija turnira.

Festival odbojke za mlade - 23. Streetvolleyball turnir u subotu na Gradskom trguPromoter ovogodišnjeg Streetvolleyball turnira je Elena Bajić, odbojkašica ŽOK "Spartak".

Celo svoje detinjstvo sam igrala ovaj turnir i baš tu u centru grada sam se borila za medalju. Na ovom turniru je zagarantovano i lepo druženje, tako da svim takmičerima i klubovima želim sreću i što bolji provod - kazala je Elena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2359
Povezane teme

streetvolleyball

streetvolleyball turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.