Komentara: 1
Pregleda: 2071

Festivalska dešavanja - Palić 2009

23.07.2009. u 14:06h
Izvor: RTV Yueco
<p>Sinoć su na festivalu prikazana dva filma koja su izazvala veliku pažnju kod publike. Jedan od njih je Belgijski film "Moskva Belgija" u režiji Kristofera van Rompija, dok je drugi Panika, koji je prikazan u okviru programa Mađarski novi film.</p>
Festivalska dešavanja - Palić 2009

Takmičarki deo 16. evropskog filmskog festivala na Paliću završava se sutra. Film "Moska Belgija" spada u žanr dramske komedije, a govori o ženi koje u saobraćajnoj nesreći upoznaje mnogo mlađeg muškarca sa kojim, vremenom, ostvaruje ljubavnu vezu. Reditelj filma je Kristofer van Rampi.

Još jedan od filmova koji je predstavljan u okviru programu novi mađarski film jeste Panika. Najveći utisak u filmu ostavila je glavna glumica Agi Gubik. Ona glumi devojku koja vodi savršen život, ali ubrzo saznaje da ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Upravno tu počinje zaplet u filmu.

Sutra se završava takmičarski deo 16. evropskog filmskog festivala na Paliću.
Na letnjoj pozornici, biće prikazana dva filma, u standardnim terminima, a to su Ordinary people i Bela traka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2071
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.