Komentara: 0
Pregleda: 3765

FK "Bačka 1901" spreman za Srpsku ligu

17.08.2013. u 17:16h
Izvor: SuMedija
Fudbaleri “Bačke 1901” sa nestrpljenjem očekuju start prvenstva i utakmicu protiv “Radničkog” iz Šida. U nedelju, 18. avgusta, u prvom kolu Srpske lige “Vojvodina” na megdan se izlazi renomiranoj ekipi, koja je u prošloj sezoni pokazala da se radi o dobro organizovanom i kvalitetnom timu.
FK "Bačka 1901" spreman za Srpsku ligu

Fudbaleri Bačke u Šid putuju uvereni da će se vratiti neporaženi. Trener Dragi Bogić je ipak u svojoj izjavi, ipak, oprezan.

- Dobro smo radili tokom priprema, na kontrolnim utakmicama pokazali da posedujemo kolektivni duh i da se možemo nositi sa drugim rivalima u ovom rangu takmičenja. Ipak oprez ne škodi, fudbal je to...Nadam se da će ekipa funkcionisati kako se budemo dogovorili, i da u Šidu možemo ostvariti dobar rezultat.

Da vas potsetimo, pored šefa stručnog štaba, Dragog Bogića, rade i treneri Sašo Đurasović (pomoćni trener) , Mikloš Štajner (trener golmana) kao i Marinko Mišić (fizioterapeut)

Stručni štab na raspolaganju za utakmicu prvog kola ima sledeće fudbalere: .Bilinović Saša, Dragić Boban, Stojković Goran, Svitić Dragan, Ušumović Bojan, Vujaklija Igor, Simović Jovan, Radosavljev Srđan, Grubor Miloš, Koprivica Mijodrag, Ivanović Đorđe, Poštić Nikola, Kolunđžić Milan, Panić Miodrag, Poljaković Davor, Lazinica Denis, Mandić Nikola, Smiljanić Luka i Petković Milan.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3765
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.