Komentara: 0
Pregleda: 1578

Format klub za mlade

03.03.2010. u 16:42h
Izvor: RTV Yueco
Format klub za mlade

U Format Klubu je održana tzv. civilna konferencija na kojoj se predstavilo 9 civilnih organizacija, koje za cilj imaju da afirmišu mlade ljude na razne način o širokom spektru tema.

Na konferenciji je svoj program, osim ostalih, predstavila i kancelarija za mlade, koja blisko sarađuje sa svim civilnim organizacijama. Format klub ima za cilj da omogući mladim i kreativnim ljudima, kao i organizacijama da iskažu svoje sposobnosti. S obzirom na to da je omladina, prema rečima civilnih organizacija, zapostavljena u mnogim društvenim sektorima, jedna grupa mladih ljudi odlučila je da stvar uzme u svoje ruke.

Jedno od udruženja koje je predstavilo svoj program bilo je udruženje građana omladinski eko život, koje za cilj ima da ukaže omladini na problem ekološke svesti. Kancelarija za mlade, koja sarađuje sa gradskim veće za sport i omladinu, sarađuje i sa ostalim civilnim organizacijama, a njihov program takođe je predstavljen na konferenciji.

Pod organizacijom kancelarije za omladinu uskoro će otpočeti radionica “pričamo o sexualnosti”, koja je nastavak radionice “antropologija sexa”. Ova radionica za cilj ima razbijanje tabu tema o seksualnosti i seksualnim različitostima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1578
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.