Komentara: 1
Pregleda: 2260

Forum mladih u Subotici

03.11.2011. u 16:22h
Izvor: RTV Yueco
Forum mladih u Subotici

U Subotici se održava omladinski forum u okviru centralne evropske inicijative, a predsedavajuća je Republika Srbija. Nacionalna strategija za mlade je jedan od najvažnijih strateških ciljeva, a cilj foruma jeste objektivno i pravovremeno informisanje mladih. Forum će trajati dva dana, a konačan ishod trebalo bi da bude izrada deklaracije o omladinskom informisanju.

Na forumu učestvuje 65 predstavnika omladinskih organizacija iz 16 zemalja Evrope, koji će zajednički raditi na izradi deklaracije o omladinskom informisanju.

Ovo je prvi put da se ovakvo predavanje organizuje kod nas, iz razloga što je naša zemlja po prvi put predsedavajuća na ovom forumu.

Na predavanju će svaki predstavnik svoje zemlje dati svoj primer informisanosti, odnosno neinformisanosti omladine, a kanačan ishod trebalo bi da bude izrađena deklaracija o omladinskom informisanju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2260
Povezane teme

forum mladih u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.