Komentara: 8
Pregleda: 6221

Forum žena DS priključio se kampanji protiv nasilja nad ženama

25.11.2013. u 17:57h
Izvor: RTV Yueco
Forum žena Demokratske stranke Subotica i ove godine će se priključiti globalnoj kampanji 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama svojom kampanjom pod sloganom "Ne pristajem".
Forum žena DS priključio se kampanji protiv nasilja nad ženama

U saopštenju Gradskog odbora DS-a se navodi da će i ove godine osnovna tema kampanje, kao i prethodnih godina biti nasilje nad ženama, stim da će sada biti posvećena i borbi protiv nove vrste nasilja koja je postala gotovo svakodnevna pojava, a odnosi se na nasilje nad onima koji misle drugačije zbog različitosti u političkim opredeljenjima ili zbog društvenog angažovanja pojedinaca i pojedinki.

Demokratska stranka se više od 23 godine bori protiv nasilja, netolerancije i diskriminacije, bori se za postizanje pune ravnopravnosti u našem društvu, što je jedan je od osnovnih uslova demokratskog, razvijenog i modernog društva. Forum žena Demokratske stranke Subotica je zbog toga prethodnih godina u okviru međunarodne kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ podsećao i isticao da su ženska prava ljudska prava i da svi imamo pravo na život bez nasilja, piše u saopštenju Forum žena Demokratske stranke Subotica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6221
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.