Komentara: 7
Pregleda: 6279

Francišković se bori za život

10.04.2009. u 17:50h
Izvor: RTV Yueco
<p>Prema poslednjim informacijama iz Kliničkog centra Vojvodine, stanje Subotičanina, Zorana Franci&scaron;kovića je i dalje kritično.U centru kažu da je u veoma te&scaron;kom i nestabilnom stanju i da se doktori i dalje bore za njegov život.</p>
Francišković se bori za život

Vlasnik i generalni direktor firme “Fiva” i hotela “Galerija”, nemački investitor Rudolf Valter održao je konferenciju zbog incidenta koji se dogodio u njegovom objektu. Francišković je juče u 12,45 časova pucao u sebe u Hotelu “Galerija”.Nemački Investitor, Rudolf Valter je rekao da se ne oseća odgovornim za ono što drugi čine. Vlasnik firme „Panongrad“ , Zoran Francišković je bio u sudskom sporu sa Rudolfom Valterom, zbog velikih novčanih potraživanja prema nemačkom biznismenu, za izvedene radove na izgradnji hotela. Valter kaže ima mnogo primedbi i reklamacija na izgradnju hotela i da su dva sudska veštaka dosudila da zbog pločila koje nisu bile klase koja je dogovorena umanjena vrednost objekta za 4950 evra.Firma “Fiva” je plaćala i unajmila dva nadzorna organa, jednog iz Nemačke, a drugi je bio nezavisna kuća.

Prilikom otvaranja hotela Rudolf Valter je izjavio nešto sasvim suprotno. Istakavši svoje zadovoljstvo urađenim poslom.Poslovni partneri, koji godinama grade i sarađaju sa firmom “Panongrad” tvrde da razlozi zbog kojih Valter nije isplatio “Panogradu” novac su neopravdani.Zoran Francišković star 59, vlasnik poznate građevinske firme „Panongrad“ iz Subotice, pokušao je juče da se ubije na šestom spratu hotela „Galerija“, koji je gradila njegova firma. On je nešto pre jedan čas ušao u paviljon za doručak i iz pištolja pucao sebi u glavu. Lekari se i dalje bore za njegov život.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 6279
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.