Komentara: 0
Pregleda: 789

Fudbal: Babić za Spartakova tri boda u Novom Pazaru

14.05.2024. u 09:36h
Izvor: Subotica.com
Spartak je upisao pobedu od 1:0 u Novom Pazaru protiv domaćina u petom kolu plejauta. Nova tri boda Subotičanima u smiraj šamionata doneo je Ilija Babić pogtotkom u 75. minutu.
Fudbal: Babić za Spartakova tri boda u Novom Pazaru

Tokom utakmice igra je bila izjednačena, domaćin je imao svoje prilike, ali je Vulić bio siguran pred golom Spartaka. Ognjen Mudrinski je na drugoj strani pravio velike probleme rivalu, ali lopta nije htela u mrežu Novopazaraca. U samoj završnici prvog dela Novi Pazar je mogao do prednosti kada je posle prekršaja Juga Stanojeva dosuđen kazneni udarac za domaćina. Suma je izveo penal i na sreću Subotičana pogodio stativu.

U nastavku posle ravnopravne borbe, pogođene stative od strane Ognjena Mudrinskog,  svoju šansu Ilija Babić je iskoristio i pretvorio u pogodak za Spartak. Uputio je šut iskosa sa leve strane i poslao loptu u dalji gornji ugao za 0:1 i novi trijumf „golubova“ te mirnu završnicu i sigurno mesto u eliti.

Novi Pazar – Spartak 0:1 (0:0)
Babić 75’

Novi Pazar: Mirković, Bojat (Kahrović), Azemović, Sise, Anan, Adešina, Momčilović (Islamović), Karaklajić (Knežević), Suma (Opara), Srećković (Petković), Ljajić.

Spartak: Vulić, Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Stanojev (Tošeski), A. S. Đurasović, Lukić (Mijić), Krsmanović, Todoroski (Kerkez), Tomović (Babić), Mudrinski (Kolins).

Spartak i u narednom kolu gostuje i to u Surdulici gde će snage odmeriti sa Radnikom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 789
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.