Komentara: 2
Pregleda: 1241

Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod protiv Feniksa, prekinuta serija od četiri poraza

11.10.2020. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 su odigrali nerešeno sa ekipom Feniksa iz Apatina i posle četiri vezana poraza konačno uknjižili bod.
Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod protiv Feniksa, prekinuta serija od četiri poraza
Foto: Arhiva, 2019

Bačka 1901 odigrala je nerešeno sa Feniksom iz Apatina u okviru 12. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Subotičani su mogli i do pobede, ali je Šljivančanin sa bele tačke propustio priliku da timu donese tri boda.

Uvodni minuti meča proteli su u smenjivanju napada oba rivala, ali je završnica bila loša, pa golmani baš i nisu imali puno posla niti im je pretila opasnost. U 21. minutu posle dobre kontre domaći tim je poveo. Precizan je bio Šljivančanin za 1.0. Pokušavali su gosti da poravnaju rezultat, ali nisu imali rešenje.

U nastavku meča Apatinci su vrlo brzo stigli do izjednačenja. Iskoristio je Milutinović grešku odbrane Subotičana i poravnao rezultat – 1:1. Izjednačenje je donelo dinamičniju i agilniju igru. Bačka je imala nekoliko dobrih prilika, međutim nije ih iskoristila. Najbolju su domaći igrači imali u 84. minutu kada je dosuđen kazneni udarac nakon što je neko od gostujućih igrača igrao rukom. Šljivančanin nije to iskoristio jer je sa 11 metara šutirao pravo u ruke golmana Krstovića. Rezultat je ostao nepromenjen, a bodovi su podeljeni.

Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod protiv Feniksa, prekinuta serija od četiri porazaBačka 1901 -  Feniks 1995 1:1  (1:0)
Šljivančanin 21’ -Milutinović 49’

Bačka: Pilipović, Bošković (Glišović), Bursać, Bjedov, Mezei, Lazić (Simić), Đurović, Manojlović, Provči (Matijević), Vujošević, Šljivančanin.

Feniks: Krstović, Pejić, Damjanović, Simunović (Matović), Vidović, Jovanić, Zejić (Đukanović ), Jelović, Sekulić, Mandić (Papić), Milutinović.

U narednom kolu  Bačka 1901 gostuje u Zrenjaninu gde je čeka derbi okršaj sa Radničkim koji do sada ima isti učinak kao i Subotičani i uknjiženih 15 bodova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1241
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.