Komentara: 0
Pregleda: 1309

Fudbal: Bačka 1901 poražena od Mladosti (0:2), uz dva isključenja

25.04.2021. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 poraženi su na svom terenu od Mladosti iz Novog Sada sa 2:0 u 30. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Prvi deo je protekao bez golova, a u nastavku su gosti uz dva igrača više stigli do vođstva i tri boda.
Fudbal: Bačka 1901 poražena od Mladosti (0:2), uz dva isključenja

Bačka je u prvom poluvremenu bila ofanzivnija, ali je završnica izostala. Borili su se domaći igrači uz veliku želju da dođu do prednosti, ali nisu uspeli da zatresu mrežu gostujuće ekipe. Veliki pritisak i sudijeke čudne odluke uticale su da kapiten Anđić zaradi drugi žuti i isključenje pre isteka 45. minuta.

Nastavak je tekao u izjednačenoj igri. Parirali su Subotičani i sa igraćem manje ekipi Mladosti. Malo je nedostajalo da dođu do prednosti. Pogodili su prečkuu 68. minutu posle udarca iz ugla. Gosti su to kaznili u 72. minutu Divac je doveo Mladost do prednosti. Dva minuta kasnije Bačka ostaje i  bez Simića jer je dobio direktan crveni karton. I pored toga Subotičani se nisu predavali. Parirali su Novosađanima, ali nisu uspeli da izjednače. U samom finišu gosti su još jednom zatresli mrežu Bačke za konačnih 0:2.

Bačka 1901 – Mladost 0:2 (0:0)
Divac 72’, Radović 90+2’

Bačka: Stajković (Ćuruvija), Ćulibrk (Kostić), Lončar, Bjedov, Mezei, Žiža, Simić, Anđić, Glišović, Krmar (Provči), Kežman (Đurović).

Mladost: Dražić, Jovanović, Babić, Asani (Radović), Gojković (Švonja), Renić, Jelić, Popović, Spasić (Jovanić) , Divac, Stanić (Vukaljević).

Bačka u narednom kolu gostuje u Staroj Pazovi i to već u sredu, a potom u subotu na svom terenu čeka Radnički iz Zrenjanina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1309
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.