Komentara: 5
Pregleda: 2159

Fudbal: Bačka 1901 slavila u Novoj Pazovi (1:2)

07.04.2019. u 16:36h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 upisala je pobedu na gostovanju u Novoj Pazovi. Subotičani su u okviru 23. kola Srpske lige, grupa Vojvodina savladali Radnički sa 2:1.
Fudbal: Bačka 1901 slavila u Novoj Pazovi (1:2)

Fudbaleri Bačke brzo su se oporavili posle poraza od Dinama i već na gostovanju u Pazovi upisali nova tri boda. Tim Sava Pavićevićevića pobedio je Radnički sa 2:1 golovima Glišovića i Dobreska.

Imali su Subotičani veću inicijativu od starta. Sve češće su napadali ka golu protivnika, ali  nisu uspevali u završnici da realizuju prilike i dođu do vođstva. Međutim u finišu prvog dela Glišović se osmelio na šut sa petnaestak metara i doveo Bačku u vođstvo.

U nastavaku meča domaći tim se trgao i došao do izjednačenja na isteku 52. minuta. Petošević je nadmudrio odbranu Bačke i matirao Dokića. Ipak je završnica utakmice pripala gostima. Subotičani su uspeli bolju igru da krunišu još jednim golom – 2:1 i upišu nova tri boda.

Radnički NP - Bačka 1901 1:2 (0:1)
Petošević  52' - Glišović 42', Dobresko 80'

Radnički: Đurić, Ivanović, Cvijetinović (Rnić), Đilas, Dujić, Srbijanac (Petković), Saračević, Petošević, Radosavljević, Šukunšević (Stajić).

Bačka: Dokić, Jović, Jokić, Orčić (Mihailović), Simić (Bijedov), Bijelović, Tumbas, Rajkovača, Lukić (Dobresko), Masalušić, Glišović.

U narednom kolu Bačka dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice, a meč se igra u subotu 13. aprila.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2159
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.