Komentara: 1
Pregleda: 1510

Fudbal: Bačka 1901 slavila u Starim Banovcima

07.09.2020. u 12:06h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 je upisala novu pobedu. Ekipa Sava Pavićevića golovima Radmanovića i Šljivančanina slavila je protiv Dunava u Starim Banovcima sa 2:1. U narednom kolu Bačka 1901 dočekuje ekipu Sloge iz Čonoplje.
Fudbal: Bačka 1901 slavila u Starim Banovcima

Nastavili su fudbaleri Bačke 1901 da upisuju pobede. Subotičani su na neugodnom gostovanju u Starim Banovcima pobedili Dunav sa 2:1 u okviru  petog kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Poveli su crveno – beli u prvom delu utakmice, u nastavku udvostručili vođstvo, a počasni pogodak u finišu meča za domaćine postigao je Vukas.

Bačka je nakon slobodnog udarca stekla prednost već u trećem minutu. Radmanović je postigao evrogol za radost Subotičana. Pokušavali su domaći igrači da anuliraju stečenu prednost crveno – belih, ali su bili slabi u završnici.

Nastavak je doneo požrtvovaniju igru Dunava, ali su i dalje domaćini bili neprecizni u završnici. Propušteno su kaznili Subotičani i nakon kontranapada u 54. minutu udvostručili prednost golom Šljivančanina -0:2.Poraz Starobanovčana ublažio je Vukas u 90. minutu - 1:2.

Dunav – Bačka 1901 1:2 (0:1)
Vukas 90’ (p) – Radmanović 3’, Šljivančanin 54’

Dunav: Bradić, Marković, Babić, Zaić, Vujačić, Kukolj (Nikolić), Vukas, Matović, Jovanović, Trninić, Kosović, Pavlović (Mirković).

Bačka: Pilipović, Đurović, Bjedov, Mezei, Glišović, Radmanović, Vujošević, Provči (Simić), Lazić, Bošković, Šljivančanin (Bogojević).

Posle pet odigranih kola Bačka ima tri pobede i po jednan poraz i nerešen rezultata, čime trenutno zauzima 5. poziciju na tabeli Srpske lige, grupa Vojvodina. U narednom kolu Bačka 1901 dočekuje ekipu Sloge iz Čonoplje. Utakmica se igra u subotu od 16 časova.

Fudbal: Bačka 1901 slavila u Starim Banovcima

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1510
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.