Komentara: 5
Pregleda: 2142

Fudbal: Bijelović se vratio u Spartak sa pozajmice, Ubiparip produžio vernost

03.06.2024. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Prelazni rok još nije zvanično ni počeo, a u Spartaku je postalo prometno na obe strane kada je reč o igračkom kadru. Voja Ubiparip je produžio ugovor, kao i Luka Bijelović koji se vratio iz Rusije sa pozajmice, dok su Ognjen Mudrinski, Ilija Martinović, Moris Abraham i Alfonso Msanga napustili redove subotičkog superligaša.
Fudbal: Bijelović se vratio u Spartak sa pozajmice, Ubiparip produžio vernost

Pojačali su Subotičani ofanzivni red sa iskusnim napadačem Ubiparipom koji je produžio saradnju sa Spartakom na još godinu dana, dok je povratnik sa pozajmice iz Rubina Luka Bijelović potpisao ugovor na dve godine.

Proteklih šest meseci Luka Bijelović je bio u Rubinu na pozajmici, uz opciju da njegov ugovor bude otkupljen i da se upotpunosti preseli u redove ruskog kluba. Bijelović nije dobio priliku da se dokaže i po isteku pozajmice  vratio se u „jato golubova“.

Ognjen Mudrinski je po isteku ugovora okončao saradnju sa Spartakom, dok su Ilija Martinović, Moris Abraham i Alfonso Msanga sporazumno napustili redove subotičkog superligaša.

Biće još promena u redovima Spartaka s obzirom da tek sledi početak prelaznog roka, a  šampionat počinje za mesec dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 2142
Povezane teme

letnja pozornica

državni posao

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.