Komentara: 1
Pregleda: 1259

Fudbal: Bogdanović prvi novajlija u Spartaku

24.06.2021. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Bogdanović prvi novajlija u Spartaku

Uprava Spartaka nastavila je u dobro poznatom stilu, angažovanjem mladih i perspektivnih igrača.  Prvi među „golubove“ stigao je Vuk Bogdanović iz Voždovca. Devetnaestogodišnjak je bio kapiten omladinskog tima „zmajeva“, igra na poziciji centralnog beka i za subotičkog superligaša je potpisao trogodišnji ugovor.

Direktor omladinske škole, Vladimir Torbica, zvanično je predstavio Bogdanovića.

Vuk nam dolazi iz omladinske ekipe Voždovca, a član je i juniorske reprezentacije Srbije. Igra na poziciji desnog centralnog beka. Prateći ga tokom prethodnog perioda uverili smo se u njegove kvalitete što je i razlog bio da doće u naše redove – ističe Torbica - Spartak je  pravi klub za njega. Sredina gde može da pokaže svoj potencijal i da se afirmiše. Potpisao je ugovor na tri godine i verujem da će ispuniti sva naša očekivanja.

Novajlija u redovima „golubova“ nije skrivao zadovoljstvo što je postao deo plavo – bele porodice. Istakao je da će se potruditi da izbori mesto u timu i pruži dobre partije.

- Zahvaljujem se na ukazanom poverenju rukovodstvu Spartaka. Velika mi je čast  što sam postao deo ovakvog kluba. Potrudiću se da pružim što bolje partije i da se vrlo brzo prilagodim i uklopim u ekipu kako bi zajedno sa ostalim saigračima ostvario dobre rezultate i zacrtane ciljeve – rekao je Bogdanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1259
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir torbica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.