Komentara: 0
Pregleda: 2941

Fudbal: Četvorica omladinaca potpisala profesionalne ugovore sa Spartakom

15.10.2022. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Četvorica omladinaca potpisala profesionalne ugovore sa Spartakom
Foto: Čejić, Peić Tukuljac, Kolarić i Simin

Spartak je nastavio svoju strategiju. Četvorica omladinaca su potpisala profesionalne ugovore i obavezali se na vernost „golubovima“ narednih pet godina. Ivica Francišković, koordinator omladinske škole Spartaka i Vladimir Torbica, sportski direktor, juče su i zvanično predstavili uzdanice subotičkog superligaša.

- Ovo je prvi i najlakši korak u njihovim karijerama, jer talenat koji imaju neće ništa značiti ukoliko oni mukotrpnim radom ne zasluže svoju minutažu u prvom timu. U prethodnom periodu je  mnogo omladinaca potpisalo ugovore, ali je jako malo njih ostalo u prvom timu i malo njih su  nosioci igre, a to bi upravo oni trebali da budu. Pred njima je sada velika obaveza i dolazi najteži period u njihovim karijerama – rekao je Francišković.

Luka Peić Tukujac igra na poziciji defanzivnog veznog, rođen je 2005. godine i prošao je kompletnu omladinsku školu Spartaka.

- U Spartaku sam već 13 godina. Zahvaljujem se svima u klubu što su mi ukazali poverenje i nadam se da ću opravdati sva očekivanja.

Uroš Čejić rođen je 2004. godine u Vršcu, igra na poziciji krila, a u Subozicu je stigao pre godinu i po dana.

- Zahvaljujem se stručnom štabu i upravi kluba  što sam dobio ovu priliku koja će za mene biti podsticaj da još više radim, napredujem i na terenu igram što bolje.

Danijel Kolarić igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, dete Spartaka. Rođen 2005. godine svojim igrama je zaslužio da stavi potpisa na profesionalni ugovor.

- Zahvaljujem se trenerim, saigračima i svima u klubu na ukazanom poverenju. Daću sve od sebe da što pre zaigram za prvi tim.

Stefan Simin, jedan je iz plejade talentovanih omladinaca. Rođen je 2005. goine, a igra na poziciji napadača.

U Spartaku sam već četiri godine. Zahvaljujem se na ukazanom poverenju, a na meni je da to opravdam.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2941
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.