Komentara: 4
Pregleda: 1924

Fudbal: Dunav bolji od Bačke 1901

28.03.2021. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 u 24. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, poraženi su od Dunava iz Starih Banovaca rezultatom 3:1. Odlično je domaći tim počeo meč, iako su gosti poveli, Subotičani su poravnali, ali je nastavak pripao Dunavu koji je na kraju odneo bodove.
Fudbal:  Dunav bolji od Bačke 1901

Bačka je odlično otvorila meč, imala blagu inicijativu, ali nije našla rešenje da postigne gol. Dunav je prvi stigao do prednosti preko Petrovića posle 15 minuta igre. Nije to poljuljalo samopouzdanje crveno – belih. Nakon pola sata igre došli su do izjednačenja. Kosović je načinio prekršaj nad Šljivančaninom u kaznenom prostoru, a sudija pokazao na belu tačku. Glišović se prihvatio odgovornosti i poravnao rezultat – 1:1.

U nastavku je Bačka pružila dobru igru, ali stvorene prilike nije realizovala. To su kaznili gosti i u 79. minutu ponovo stigli do prednosti preko Alijagića. Tačku na pobedu Dunava za tri boda stavio je Jovanović u 83. minutu iz slobodnog udarca. Nisu uspeli domaći igrači da smanje prednost i dođu bar do boda.

Bačka 1901 – Dunav  1:3  (1:1)
Glišović 33’ (p) - Petrović 16’, Alijagić 79’,Jovanović 83’

Bačka: Stajković, Ćulibrk, Đurović, Lončar, Mezei, Žiža, Kostić, Provči (Anđić), Glišović (Kežman), Krmar, Šljivančanin.

Dunav: Marković, Šoškić, Kosović,Vukašinović (Pavlović), Tošić (Kramer), Radonjić, Jovanović, Nikolić, Koštić, Petković (Alijagić), Petrović (Šarac).

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Čonoplji gde će snage odmeriti sa ekipom Sloge.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1924
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.